May 24, 2023

 

Kancelářský apartmán k pronájmu

Kancelářský apartmán s plochou 112,2 m2  je umístěn v 1. patře, okna vedou do Legerovy a Rumunské ulice. Okna jsou trojitá – vnitřní okno má vakuové sklo. V apartmánu jsou čtyři kanceláře (kanc. č. 105 - 108), chodba, kuchyňka, WC, koupelna a komora. Po předchozím nájemci v apartmánu zůstal nábytek k zapůjčení zdarma.

Čisté nájemné 24.900,- Kč měsíčně. Elektřina v apartmánu je měřena samostatným elektroměrem, který si nájemce převede na sebe. Zálohy na teplo, společnou elektřinu v domě, odpadky, vodu, úklid společných prostor a služby vrátnice vypočítané pro 4 osoby v apartmánu činí 5.700,- Kč měsíčně, celkem tedy 30.600,- Kč měsíčně.       

Je možno zapojit kabelový internet.

Budova je secesní z roku 1893. V přízemí je restaurace se zahrádkou ve dvoře, s podzemní vinárnou a musicbarem, v podkroví ubytovací pokoje pro hosty penzionu. V domě je vrátnice s denní službou ve všední dny. Před domem máme 1 parkovací místo, které lze využít pro naložení a vyložení nákladu po předchozí domluvě. V okolí se dá parkovat na automatech (u kostela na Karlově 6 hodin) nebo s kartou pro Prahu 2. Jsou zde také garáže k pronajmutí. 

Půjčujeme nářadí a úklidové prostředky.

Bližší informace v kanceláři správy domu, ve vrátnici nebo na telefonním čísle 777182039.




TOPlist